Wat anderen zeggen ...

De KSU heeft haar besturingsfilosofie gewijzigd en richt haar organisatiestructuur daarom anders in. 

We hebben Carla Tijhuis gevraagd de functie, positie en werkwijze van business control in die nieuwe organisatie te definiëren en te beschrijven. 

Carla heeft die vraag zeer adequaat ene daadkrachtig opgepakt. Snel, deskundig en met veel gevoel voor veranderende verhoudingen vond ze een weg binnen de KSU en slaagde ze erin haar opdracht binnen de tijd en naar veel tevredenheid af te ronden. Daarbij toonde ze zich verbindend en toekomstgericht. 

Carla is een goede professional en heel fijn om mee te werken. Wat me bijblijft van Carla is haar deskundigheid, haar verbindende kracht en haar slagvaardigheid.

Tjeerd de jong | voorzitter raad van bestuur ksu

Carla is een professional met een lekkere portie durf, ze schrikt niet van nieuwe ideeën of verandering maar omarmt ze juist. De rol van trainer past haar goed. Als Talent Motivatie Analyse (TMA) – professional was ze als trainer en begeleider actief op talloze Talentmanagement trajecten, met individuen en ook met teams van professionals.

richard henderiks | director ISA group

Het is fijn samenwerken met Carla Tijhuis. Als dagvoorzitter van onze masterclass Governance Code Cultuur, heeft ze het publiek en de sprekers uitstekend begeleid. 

Ze bijt zich vast in de materie, is nieuwsgierig en scherp.

Thorsten Blokzijl | Zakelijk leider

Carla heeft ons echt prima ondersteund in de organisatie van onze afdelingsmiddag. Hierbij heeft ze in de voorbereiding in zeer korte tijd met minimale aanwijzingen op enthousiaste wijze initiatief genomen, meegedacht en ons ook ontzorgd! Ze heeft zich zelfstandig verdiept in het thema van de middag en wist daarom om een mooie manier aan te sluiten bij de gastspreker.

Verder heeft ze op de middag zelf als dagvoorzitter op professionele wijze het programma begeleid, gezorgd voor accenten met persoonlijke interactie en op die manier bijgedragen aan een leuke middag vol inspiratie.

Jacqueline de Both | Hoofd Financiële Basisadministratie

Wie gingen je voor?