Over Mij ...

"Wat wilde je vroeger worden?"

Eerlijk gezegd zou ik dat niet meer weten. Als kind was ik een dromer. Ik kon me verliezen in verhalen en was veel bezig met muziek; piano spelen en zingen. Toen ik besloot te gaan studeren had ik nog geen vast omlijnd plan wat ik wilde worden. Ik was goed met cijfertjes en koos voor een brede studie: Economie.

Na wat omzwervingen (genieten van mijn studententijd en een jaar backpacken in Australië) koos ik voor Accountancy. Ik ging aan de slag bij KPMG en studeerde nominaal af als Register Accountant (RA).

Ik kwam er al wel snel achter dat ik een atypische accountant was. Ik vond de trainingen op het gebied van communicatie en het doen van rollenspellen wél leuk. Moest er iets voor een groep gezegd worden, terwijl iedereen wegdook, riep ik “O, dat doe ik wel even!” Ook het begeleiden van collega’s, mijn kennis en vaardigheden overdragen, gaf mij energie.

Niet zo vreemd dat ik uiteindelijk in het Accountancy onderwijs terecht kwam.

Carlatijhuis
carlatijhuis

Met 25 jaar ervaring als accountant, in het onderwijs en het financiële vak heb ik mijn analytische kant sterk ontwikkeld. Mijn kwaliteiten zijn gedrevenheid, betrokkenheid en ik ben resultaatgericht. Zakelijk houd ik de boel onder controle.

De laatste jaren borrelde de creatieve kant steeds meer omhoog en ben ik het ruimte gaan geven. Ik ben gaan spelen; toneel, improvisatie theater, musical en heb zangles genomen.

Ook zakelijk kwam ik vaker op het podium terecht; openen en sluiten van seminars, het geven van trainingen. Mijn zangles en ervaringen vanuit improvisatie theater kwamen goed van pas. En zo kwam het samen!

Ik voel me thuis in de wereld van finance en voeg wat extra’s toe. Voor een groep staan is voor mij een tweede natuur.

Wil je meer weten? Ik houd ervan nieuwe mensen te leren kennen dus neem gerust contact met me op!