Over mij

"Wat wilde je vroeger worden?"

Eerlijk gezegd zou ik dat niet meer weten. Als kind was ik een dromer. Ik kon me verliezen in verhalen en was veel bezig met muziek; piano spelen en zingen. Toen ik besloot te gaan studeren had ik nog geen vast omlijnd plan wat ik wilde worden. Ik was goed met cijfertjes en koos voor een brede studie: Economie.

Na wat omzwervingen (genieten van mijn studententijd en een jaar backpacken in Australië) koos ik voor Accountancy. Ik ging aan de slag bij KPMG en studeerde nominaal af als Register Accountant (RA).

Ik kwam er al wel snel achter dat ik een atypische accountant was. Ik vond de trainingen op het gebied van communicatie en het doen van rollenspellen wél leuk. Moest er iets voor een groep gezegd worden, terwijl iedereen wegdook, riep ik “O, dat doe ik wel even!” Ook het begeleiden van collega’s, mijn kennis en vaardigheden overdragen, gaf mij energie.

Niet zo vreemd dat ik uiteindelijk in het Accountancy onderwijs terecht kwam.

Met ruim 25 jaar ervaring als accountant, in het onderwijs en in het financiële vak heb ik ontdekt dat ik de mensen en hun gedrag veel interessanter vind dan de cijfers.

Persoonlijke ontwikkeling loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Mijn hele leven ben ik bezig te kijken waar het beter, leuker, mooier, efficiënter kan. Ik geloof in een leven lang leren en ontwikkelen om jezelf (of je team, de organisatie waar je werkt) naar een hoger plan te tillen.

Je bent de regisseur van je eigen leven is mijn motto.

Toch zie ik veel mensen die vast zitten in patronen en gewoontes. Wat maakt dat sommige mensen of teams succesvol zijn en anderen niet?

De afgelopen jaren heb ik me hierin verdiept met onder andere de opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen.

Hiermee maak ik de combinatie tussen mijn financiële achtergrond en communicatie.

Ik voel me thuis in de wereld van finance en voeg wat extra’s toe. 
 

Wil je meer weten? Ik hou ervan nieuwe mensen te leren kennen dus neem gerust contact met me op!

Je bent de regisseur van je eigen leven!