Cadeautjes

kwaliteiten complimenten

 

Wat een cadeautjes zo aan het begin van de maand!

Vanmorgen tijdens de ZEP030 regiobijeenkomst deelden we in 30 seconden hoe we iemand kennen of welke indruk we van diegene hebben. Deze cadeautjes kreeg ik 😊

Dankbaar en zo fijn om te horen. Wat een boost om de maand mee te beginnen!

En wat voor een maand. Het is 1 februari:

  • mijn eigen bedrijf bestaat 2 jaar
  • en vanaf vandaag heb ik geen vangnet meer (werk ik niet meer bij de HAN)

Spannend en ook heel veel zin in.

Voor mij is het ook de tijd om mijn bedrijf onder de loep te nemen. En dat is in deze rare tijd wel nodig. Ik ben het afgelopen jaar erg druk geweest met de HAN en heb daardoor wat minder de focus gehad op mijn bedrijf. Tevens was het ook best pittig nu de live events wegvielen. Ik heb online omarmd en zie zeker de toegevoegde waarde. Toch heb ik voor mijn gevoel er te weinig uitgehaald/meegedaan.

De komende tijd ga ik kijken hoe ik dat kan veranderen en hoe ik ook mijn diensten kan verbreden.

Mensen helpen met elkaar in gesprek laten gaan zodat ze met plezier naar elkaar luisteren door het faciliteren en verdiepen van het gesprek. Dit is voorlopig waar ik voor ga en dat doe ik uiteraard als online dagvoorzitter.

Daarnaast ben ik op ontdekkingsreis naar welke diensten nog meer bij mij passen. Ik houd van reizen en het ontdekken van nieuwe gebieden. Op werkgebied weet ik inmiddels dat ik graag proefondervindelijk uitvind wat bij mij past. Met de gekregen kwaliteiten kan ik zeker nog meer betekenen.

Heb je dus een leuke klus die aansluit bij onderstaande kwaliteiten of heb je iemand nodig om ergens beweging in te krijgen als kwartiermaker/opschudder of creatieve denker.

Als je bovenstaande kwaliteiten leest, snap je dat ik het leuk vind je te spreken (online, telefoon en het liefste live 😉)

 

Geef een reactie